Prepaid

Prepaid tarieven vergelijken en zelf je 06 nummer uitkiezen. Vind het gunstigste prepaid plan en kies het 06 nummer dat bij je past. Prepaid bellen is mobiel bellen zonder contract en kan gunstig zijn in het geval er niet veel met het prepaid nummer wordt gebeld en het voornamelijk wordt gebruikt om bereikbaar te zijn. Een prepaid simkaart kan online worden aangeschaft op een van onze webshops waarna de klant de simkaart binnen 2 werkdagen thuis kan verwachten. Op onze website worden iDEAL, Paypal en bankoverschrijving als betaalopties gegeven.

Prepaid simkaartenPrepaid simkaarten worden verstrekt door alle Nederlandse providers waarbij enkele providers zich zelfs beperken tot prepaid en geen mogelijkheid bieden om mobiel te bellen op contract basis. In Nederland is registratie bij de aanschaf van een prepaid simkaart niet verplicht wat een voordeel kan zijn in het geval de consument het liefst anoniem wil blijven bij gebruik van mobiele diensten.
De meeste prepaid simkaarten worden geleverd inclusief het door de provider ter beschikking gestelde beltegoed en wordt in geval van registratie bij de provider extra beltegoed toegekend. De hoogte van het standaard beltegoed en het beltegoed verkregen bij registratie verschilt per provider en wordt door ons vermeld bij iedere prepaid simkaart aangeboden op een van onze websites.
Enkele providers stellen een gratis prepaid simkaart ter beschikking aan nieuwe klanten, waarvoor later eventueel beltegoed kan worden aangeschaft.
Prepaid simkaarten worden geleverd in diverse formaten te weten: Mini, micro en nano formaat. Afhankelijk van het merk en het type mobiele telefoon waarmee u de simkaart gaat gebruiken kiest u voor een van deze opties. Mocht er later een ander formaat gewenst zijn dan zijn de simkaarten kleiner te knippen of groter te maken door een simkaart adapter.


Prepaid tarievenDe kosten voor prepaid bellen liggen in de regel hoger dan het mobiel bellen op contractbasis. Er kan grofweg worden gesteld dat bij meer dan 30 minuten per maand aan uitgaande gesprekken het bellen op basis van contract goedkoper is.
De werkelijke kosten verschillen per provider en per dienst en het is dan ook aan te raden om uw persoonlijke situatie en de huidige tarieven van de verschillende prepaid providers mee te laten wegen in de beslissing of u prepaid gaat bellen en met welke provider. Er wordt op dit moment door ons gewerkt aan een website waar u de prepaid tarieven van alle grote Nederlandse providers met elkaar kunt vergelijken en waar u de tarieven per prepaid dienst afzonderlijk kunt bekijken. Want de ene provider heeft de voordeligste tarieven voor prepaid bellen, waar een ander weer de beste tarieven hanteert voor data gebruik of internationaal bellen. Wanneer onze nieuwe website online gaat laten wij u dat natuurlijk direct weten.


Voor vragen


Heeft u vragen over prepaid simkaarten, prepaid tarieven of mooie 06 nummers, of bent u een leverancier en wilt u met ons in contact komen? U vindt onze bedrijfsgegevens en een contactformulier op onze contact pagina.