Sim only

Sim only abonnementen vergelijken. Sim only is interessant voor mensen die wel veel bellen, maar geen behoefte hebben aan een nieuwe mobiel. Waar prepaid bellen in de regel voordelig is bij niet meer dan 30 minuten bellen per maand is sim only de keus voor mensen die vaker bellen en geen problemen hebben met het afsluiten van een contract. En waar je bij een abonnement met telefoon ook maandelijks een deel van het abonnementsgeld betaalt voor de mobiele telefoon, betaal je bij een sim only abonnement alleen voor de mobiele diensten, waardoor een sim only abonnement voordeliger zal uitvallen bij hetzelfde belgedrag.

Sim onlyDe term sim only verklaart zichzelf eigenlijk al. U betaalt alleen voor de sim en niet voor een toestel. Niet iedereen vindt het nodig bij iedere contract verlenging ook direct een nieuwe telefoon aan te schaffen en het afsluiten van een sim only abonnement is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De tarieven voor bellen en data verbruik zijn gunstig en sim only abonnementen worden door alle grote Nederlandse providers aangeboden.


Sim only abonnementenSim only abonnementen worden steeds populairder en daar spelen providers handig op in. Providers komen regelmatig met sim only aanbiedingen en de tarieven voor bellen en data verbruik worden steeds scherper. Enkele providers bieden zelfs geen abonnementen aan met telefoon en beperken zich bewust tot sim only abonnementen en de verkoop van prepaid simkaarten. Er zijn allerlei vormen van sim only abonnementen, waardoor er voor elk individu een voordelig abonnementen kan worden gevonden. Zo zijn er sim only abonnementen waarbij onbeperkt nationaal kan worden gebeld of sms kan worden verstuurd en zijn er ook enkele sim only aanbieders waar het contract maandelijks kan worden opgezegd. Dus als het hebben van de meest recente mooi mobiel niet je prioriteit heeft, dan is sim only hoogstwaarschijnlijk de meest voordelig optie om mobiel te bellen. Momenteel is Telecompatible bezig met een nieuwe sim only vergelijking website waar de verschillende abonnementen en sim only aanbiedingen met elkaar worden vergeleken. Wanneer deze website online gaat laten wij u dat natuurlijk direct weten.


Voor vragen


Heeft u vragen over sim only abonnementen, sim only tarieven of sim only aanbiedingen, of bent u een leverancier en wilt u met ons in contact komen? U vindt onze bedrijfsgegevens en een contactformulier op onze contact pagina.