Telecommunicatie

Telecom product en dienst op maat. Telecompatible informeert over de diverse mogelijkheden van mobiele telefonie in Nederland.

Wat is telecom?Telecom is een afkorting van telecommunicatie. Het woord tele kan worden vertaald als iets wat van ver of op afstand gebeurt. In feite betekent telecommunicatie dus het communiceren op afstand. Tegenwoordig is dit een erg ruim begrip, omdat er naast telefonische communicatie ook veel verschillende andere vormen van communicatie bestaan. Zo vallen radio en televisie uitzendingen en allerlei uitingen over het internet(zoals bijvoorbeeld webdesign) ook onder telecommunicatie.

Telecompatible richt zich voornamelijk op de mobiele telefonie in Nederland en aanverwante producten en diensten. Zo bieden wij onder de naam Prepaid Holland prepaid simkaarten van alle grote Nederlandse providers. De tarieven voor prepaid bellen en data verbruik van de diverse aanbieders worden met elkaar vergeleken en door het mobiel nummer bij iedere individuele simkaart op onze webshop te vermelden wordt de consument ook de kans gegeven zijn of haar 06 nummer zelf uit te kiezen. Wij onderscheiden ons hiermee van de concurrentie door naast de mogelijkheid het meeste geschikte tarief voor individuele situatie van de consument ook te beantwoorden aan de wens van de consument om zelf te kunnen kiezen met welk mobiel nummer er zal worden gebeld.

Elk van onze webshops wordt met grote zorg onderhouden en regelmatig van nieuwe producten voorzien. Wij doelen op overzichtelijkheid en gebruiksgemak en richten elke website zodoende in dat er ook met een tablet of mobiele telefoon makkelijk naar informatie of producten kan worden gezocht. Wij proberen ons ook op deze manier te onderscheiden van andere aanbieders door veel aandacht aan voorgaande punten te besteden en door een hoog service niveau te handhaven. Wij staan klaar om uw vragen voor en na uw eventuele aankoop te beantwoorden.

Hoe kom ik in contact?Heeft u vragen over een van onze producten of een van de websites, of bent u een leverancier en wilt u met ons in contact komen? U vindt onze bedrijfsgegevens en een contactformulier op onze contact pagina.